KORAK PRED VSO KONKURENCO
ZA POSEBNE POTREBE
VAŠE
MAČKE

DIETNA PREHRANA, KI POMAGA VETERINARJEM PRI SPREMINJANJU ŽIVLJENJA VAŠE MAČKE

Hill’s Prescription Diet zagotavlja znanstveno utemeljeno dietno prehrano za mačke s posebnimi zdravstvenimi stanji ali prehranskimi potrebami. Hrano za mačke Prescription Diet morate dajati pod nadzorom veterinarja, zato se s svojim veterinarjem pogovorite, kako lahko Prescription Diet pomaga vaši mački.

Packshot Urinary Care

ZDRAVJE SEČIL

Kamni in kristali so lahko boleči za vašo mačko in zahtevajo vseživljenjsko nego, s katero se prepreči ponovno nastajanje. S hrano za zdravje sečil Prescription Diet lahko pomagate ohraniti zdravje sečil pri svoji mački in preprečite prihodnje pojave.

Packshot Weight Management

OBVLADOVANJE TEŽE

Poskrbite za najboljše življenje svojega pretežkega hišnega ljubljenčka, ne da bi ga prikrajšali za hrano z odličnim okusom. Hrana za obvladovanje teže Prescription Diet podpira hujšanje s prehransko znanostjo, ki aktivira njihovo presnovo in poskrbi za njihovo ponovno gibanje.

Packshot Kidney Care

PODPORA LEDVICAM

Bolezni ledvic zahtevajo vseživljenjsko nego, vendar pa jih je s pravilno prehrano mogoče učinkovito nadzorovati. S hrano za zdravje ledvic Prescription Diet lahko ohranite ravnovesje tekočin in mineralov v telesu mačke ter hkrati poskrbite za nadaljnje prehranjevanje in ohranitev mišične mase.

Packshot Digestive Care

NEGA PREBAVIL

Kadar prebavne motnje vaše mačke postanejo moteče tako za vaše življenje kot tudi za življenje psa, se z veterinarjem pogovorite o hrani za nego pravil Prescription Diet, s katero lahko poskrbite za ponovno pravilno delovanje njegovega želodca.

Packshot Skin Sensitivities

ZDRAVLJENJE ALERGIJ

Ne glede na to, ali imaš pes alergije na hrano oziroma okoljske vplive, vam Prescription Diet ponuja široko paleto izdelkov s formulo za odpravo njegovih edinstvenih preobčutljivosti, zmanjšanje srbečice in podporo zdravi koži.

Packshot Other Conditions

DRUGA STANJA

Za mačke z drugimi stanji, vključno s sladkorno boleznijo in več boleznimi hkrati, ali celo za mačke, ki potrebujejo nujno oskrbo, vam Prescription Diet ponuja še več vrst hrane s formulo, ki ji bo pomagala pri hitrejšem okrevanju.

POIŠČITE IZDELEK

Izberite zdravstveno stanje ali vrsto izdelka za več informacij o prednostih, ki jih zagotavlja posamezna naša dietna hrana za mačke, ki jo priporočajo veterinarji.

photo of cats playing with pet nutrition center worker

IŠČETE VSAKODNEVNO PREHRANO?

Poskrbite za najboljše življenje svojega zdravega hišnega ljubljenčka s hrano Hill’s Prescription Diet zagotavlja klinično prehrano, ki lahko pomaga  pri različnih zdravstvenih potrebah.

O hrani Science Plan