DIETNA
PREHRANA,
KI JE KORAK PRED VSEMI

DIETNA PREHRANA, KI POMAGA VETERINARJEM PRI SPREMINJANJU ŽIVLJENJA VAŠEGA HIŠNEGA LJUBLJENČKA

Kadar vaš veterinar pri hišnem ljubljenčku prepozna posebne prehranske potrebe, lahko s hrano Hill’s Prescription Diet poskrbite za svojega hišnega ljubljenčka z vsako žličko.

Hrana Hill’s Prescription Diet zagotavlja klinično preizkušeno dietno prehrano za raznovrstna stanja, ki so edinstvena pri vsakem hišnem ljubljenčku.

ICON URINARY HEALTH

ZDRAVJE SEČIL

ICON WEIGHT MANAGEMENT

OBVLADOVANJE TEŽE

ICON KIDNEY SUPPORT

PODPORA LEDVICAM

ICON DIGESTIVE CARE

NEGA PREBAVIL

ICON SKIN & COAT HEALTH

ZDRAVJE KOŽE IN KOŽUHA

To je le nekaj primerov zdravstvenih stanj, pri katerih lahko pomagajo izdelki Prescription Diet. Spodaj si lahko ogledate našo celotno ponudbo.

Poiščite hrano za pse Poiščite hrano za mačke

Vsaka hrana Hill’s Prescription Diet je izdelana na podlagi inovativne prehranske znanosti, ki bo vašemu hišnemu ljubljenčku pomagala, da začne znova živeti svoje najboljše življenje. Hill’s ponosno ponuja prehrano, ki je korak pred vsemi – ne glede na bolezen, s katero se sooča vaš hišni ljubljenček.

Naša ekipa nutricionistov in veterinarjev izvaja klinične študije za razvoj hrane, zato ste lahko prepričani, da vaš hišni ljubljenček prejema najboljšo prehrambeno nego, ki jo znanost lahko ponudi. Ponujamo prehransko podporo za mnoge težave z zdravjem – od nege prebavil do podpore ledvicam, za zdravje sečil, nego zob, preobčutljivosti na hrano in druge.

Če je bilo pri vašem hišnem ljubljenčku diagnosticirano posebno zdravstveno stanje ali menite, da morda potrebuje dodatno podporo, se dogovorite za sestanek pri veterinarju, kjer boste izvedeli, kako mu lahko s hrano Prescription Diet pomagate do najboljšega življenja.

Hill's Logo

PRIPOROČAJO VETERINARJI

Hill’s je kot vodilno podjetje na področju znanosti in raziskave hrane ponosen, da je blagovna znamka, ki jo priporočajo veterinarji.

Satisfaction Guarantee Logo


100 % ZAJAMČENO 
ZADOVOLJSTVO

Če iz kakršnega koli razloga niste zadovoljni, vrnite neuporabljeno hrano na mesto nakupa za polno vračilo ali zamenjavo.

POIŠČITE VETERINARJA V SVOJI BLIŽINI

Hill’s Prescription Diet je dietna prehrana, ki jo mora priporočiti veterinar. Za pomoč pri iskanju veterinarja, ki bo ocenil zdravstvene potrebe vašega hišnega ljubljenčka, uporabite naš priročni iskalnik veterinarjev.

Začnite