Pravilna prehrana po našem mnenju lahko spremeni vse

V podjetju Hill s so desetletja znanosti, raziskav in smernic za proizvodnjo hrane, z natančno mešanico okusa in hranilnih snovi, ki jih vaš hišni ljubljenček potrebuje, da lahko živi svoje najboljše življenje.

Vsaka sprememba se začne z znanostjo

Ne glede na to, ali izvajamo vodilno raziskavo v panogi, analiziramo vsebnosti hranilnih snovi v vsakem našem izdelku izbiramo optimalne sestavine za zdravje vašega ljubljenčka, Hill’sovi opazni rezultati temeljijo na znanosti – v vsaki še tako majhni spremembi.

Vet.
Vodilna znanost

Z več kot 220 veterinarji, nutricionisti in znanstveniki za hrano razvijamo prodorne inovacije za zdravje vašega hišnega ljubljenčka.

Preverite, kako

Cat and owner
Raziskave, ljubezen in nega

V našem globalnem središču prehrane za hišne ljubljenčke nam več kot 900 mačk in psov pomaga pri razvoju boljše hrane za hišne ljubljenčke, kot je vaš.

Raziščite PNC

Dog eating.
Vse, kar potrebujejo v vsakem grižljaju

Formule naše hrane, ki temeljijo na znanosti, vsebujejo natančno ravnovesje, ki poskrbi, da vaš hišni ljubljenček dobi vse hranilne snovi, ki jih potrebuje, in nobene, ki je ne.

Preberite več

Podjetje, ki je našlo navdih pri psu vodniku

Naše podjetje je bilo ustanovljeno leta 1939, ko je slepi moški prosil veterinarja, naj pomaga njegovemu bolehnemu psu. Odgovor, ki ga je našel, je bila prehrana – vse odtlej pomagamo hišnim ljubljenčkom.

Varnostni standardi, ki jim lahko zaupate

Naši standardi kakovosti in varnosti so tako strogi, da so zasnovani po modelu proizvajalcev živil za ljudi. Tako vaš hišni ljubljenček dobi hrano, ki upošteva njegove najboljše interese.