Alt Text
Alt Text
Alt Text
Alt Text

Roll over image to zoom in

Hill's Vet Essentials

Suha hrana za odrasle pse srednje velikih pasem Multi-Benefit No Grain

AVAILABLE SIZES
2kg, 10kg

AVAILABLE SIZES
2kg, 10kg

Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT NO GRAIN hrana za odrasle pse srednje velikih pasem s tuno in krompirjem je popolna polnovredna hrana brez žitaric za odrasle pse srednje velikih pasem, stare od 1 do 6 let. Zagotavlja natančno prehransko ravnovesje energije, beljakovin, vitaminov in mineralov.

Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT No Grain suha hrana za pse (za odrasle pse majhnih in mini pasem, starih od 1 do 6 let) s slastno tuno in krompirjem je polnovredna prehrana, ki je na voljo izključno pri vašem veterinarju. S klinično preizkušenimi ključnimi prednostmi za vašega psa, vključno z visokokakovostnimi sestavinami za zdravo prebavo in esencialnim tavrinom za zdravje srca. Hrana z odličnim okusom, za boljši danes in še več jutrišnjih dni.

FLAVOR

s tuno in krompirjem

BREED SIZE

Srednja pasma

LIFESTAGE

Odrasli

Hill's

VETERINARIAN
RECOMMENDED

Satisfaction guarantee

*100% Guarantee for quality, consistency and taste, or your money back.
*100% Garantie en termes de qualité, consistance et goût ou êtes remboursé.
*Garanzia al 100% per qualità, consistenza e gusto, o rimborsati.
*100% Garantie für Qualität, Konsistenz und Geschmack oder Sie erhalten Ihr Geld zurück.

Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT NO GRAIN suha hrana za odrasle pse s tuno in krompirjem za vašega psa srednje velike pasme, ki je na voljo izključno pri vašem veterinarju, je popolna in uravnotežena polnovredna prehrana, zasnovana brez žit za vašega odraslega psa, starega od 1 do 6 let. Znanstveno zasnovana, da podpira zdravje srca, ledvic in mehurja, ter izdelana z visokokakovostnimi in okusnimi sestavinami, ki so nežne do želodca vašega psa ter podpirajo enostavno prebavo in dobro počutje. Brez umetnih konzervansov. Brez sintetičnih barvil. Brez umetnih arom. Za boljši danes in še več jutrišnjih dni.

How it helps:

KAKO POMAGA:

Zdravje srca: podpira zdravo srce, ledvice in mehur z dodanim tavrinom in uravnoteženimi minerali.

Zdravje prebavil: podpira zdravo prebavo z visokokakovostnimi in enostavno prebavljivimi sestavinami, ki so nežne do želodca.

Zdravje kože in dlake: spodbuja zdravo kožo in dlako za mehko ljubkovanje, z negovalnimi omega-6 in vitaminom E.

Podpora mišicam: podpira zdravje mišic za več igranja z okusno visokokakovostno tuno kot virom beljakovin

Podpora imunskemu sistemu: pomaga podpirati njihov imunski sistem z močnimi in klinično preizkušenimi antioksidanti (vitamina C in E).

Additional info:

Pri podjetju Hill's smo preučevali biologijo hišnih ljubljenčkov, da bi razumeli, kako hrana vpliva na njihovo zdravje.

Hill’s VET ESSENTIALS polnovredna hrana je edinstveno formulirana tako, da aktivno podpira zdravo prihodnost vašega ljubljenčka, in je na voljo izključno pri vašem veterinarju. Visokokakovostna prehrana skupaj z redno telesno aktivnostjo in veterinarskimi pregledi povečuje potencial vašega hišnega ljubljenčka za srečnejšo in bolj zdravo prihodnost.

Izdelano v Evropi z globalnimi sestavinami, ki jim lahko zaupate.

Brez umetnih konzervansov. Brez sintetičnih barvil. Brez umetnih arom.

Hrano za hišne ljubljenčke izdelujemo iz najbolj kakovostnih sestavin. Te sestavine morajo izpolnjevati naše stroge zahteve glede čistosti in vsebnosti hranil.

Lahko spremenite življenja hišnih ljubljenčkov v zavetiščih. Ponosni smo, da smo 12 milijonom hišnih ljubljenčkov v zavetiščih po vsem svetu pomagali najti njihov stalni dom, število pa še narašča. Več preberite na spletnem mestu www.hillspet.co.uk/shelter-program.

100-odstotno zajamčeno zadovoljstvo. Prepričani smo, da bo vaš hišni ljubljenček užival v hrani Hill’s VET ESSENTIALS. Prepričani smo do te mere, da nudimo jamstvo za 100-odstotno vračilo denarja.*

Hill's VET ESSENTIALS polnovredna prehrana je na voljo v različnih vrstah suhe hrane za posebne potrebe vašega psa in v konzervah za popolno uživanje.

Priporočljivo za:

Odrasli psi srednje velikih pasem, stari od 1 do 6 let, posebej zasnovano brez žit. Primerno tudi za pse, ki potrebujejo manj kalorij (npr. psi, ki so manj aktivni, kastrirani ali drugače nagnjeni k pridobivanju odvečne teže).

Ni priporočljivo za:

Pasji mladiči, mlajši od enega leta

Breje psice ali psice v laktaciji. Med brejostjo in laktacijo je treba psicam hrano nadomestiti s formulo VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT Puppy za pasje mladiče (drugo kot

VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT Puppy hrana za pasje mladiče velikih pasem).

Formulated to help

reduce the risk of struvite & calcium oxalate crystals

Made in the USA
with global ingredients you can trust

Proud to have helped
13 million shelter pets
find a forever home & counting

 

SESTAVA: krompirjev škrob, piščančja in puranja moka, posušen krompir (14 %), posušeni rumeni grah, posušeni grah, živalske maščobe, snovi za uravnavanje prebave, tunina moka (4 %), laneno seme, rastlinsko olje, sušeni pesni rezanci, minerali, posušeno korenje, posušena paradižnikova mezga, sušena pulpa agrumov, špinača v prahu.

 

ANALITSKA SESTAVA: beljakovine 21,8 %, vsebnost maščob 15,7 %, surove vlaknine 2,8 %, surovi pepel 5,1 %, omega-6 maščobne kisline 2,6 %, kalcij 0,91 %, fosfor 0,69 %, natrij 0,27 %, kalij 0,75 %, magnezij 0,08 %; na kg: vitamin A 8.650 IU, vitamin D3 730 IU, vitamin E 730 mg, vitamin C 115 mg, beta-karoten 1,5 mg, tavrin 1.667 mg.

 

DODATKI NA KG: Prehranski dodatki: 3b103 (železo) 78,1 mg, 3b202 (jod) 1,9 mg, 3b405 (baker) 7,7 mg, 3b502 (mangan) 8,1 mg, 3b603 (cink) 137 mg, 3b801 (selen) 0,2 mg, z naravnim antioksidantom.

Odrasli vzdrževanje teže

Teža psa - kg Dnevna količina (v gramih)- Odrasli vzdrževanje teže Dnevna količina (v gramih)- Steriliziran/kastriran pes
2.5 60 50
5 100 90
10 170 150
20 285 250
30 385 335
40 480 420
50 565 495
60 650 565
60+ 11 g na kg 9 g na kg

UPORABNI NASVETI

Za ohranitev optimalne teže po potrebi prilagodite količino hranjenja. Če niste prepričani, se obrnite na veterinarja.

Ali ste šele začeli uporabljati to hrano? 7 dni mešajte vedno večje obroke nove hrane in vedno manjšo količino stare hrane.

Poskrbite, da ima hišni ljubljenček vedno na voljo dovolj sveže vode!

Prehranske potrebe vašega hišnega ljubljenčka se bodo morda z leti spremenile. Ob vsakem pregledu hišnega ljubljenčka se posvetujte z veterinarjem.

Hranite embalažo zunaj dosega hišnih ljubljenčkov in otrok, da preprečite zadušitev.

OLD FOOD

NEW FOOD

Days 1-2

Days 3-4

Days 5-6

Day 7

Days 1-2

Days 3-4

Days 5-6

Day 7

Days 1-2

Days 3-4

Days 5-6

Day 7

3725 kcal/kg (372 kcal/100g)

Hranilo Kot hranjeno2
%
Beljakovina 21.8 %
Maščoba 15.7 %
Ogljikovi hidrati / NFE 46.5 %
Surova vlakna 2.8 %
Kalcij 0.91 %
Fosfor 0.69 %
Kalij 0.75 %
Natrij 0.27 %
Magnezij 0.079 %
Vitamin C 116 ppm
Vitamin E 815 IU/kg
Skupaj Omega-3 m.k. 0.62 %
Skupaj Omega-6 m.k. 2.58 %
Karnitin 11.9 ppm

References

1Prikazane analitske vrednosti se lahko nekoliko razlikujejo od vrednosti, prikazanih na embalaži. Obe vrednosti ustrezata specifikacijam izdelka..

VetEssentials™

Preventative nutrition with 5 essential health benefits for your healthy pet.

Find Out More