Alt Text
Alt Text
Alt Text

Roll over image to zoom in

Hill's VET ESSENTIALS

MULTI-BENEFIT No Grain hrana za odrasle mačke

AVAILABLE SIZES
1.5kg

AVAILABLE SIZES
1.5kg

Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT NO GRAIN hrana za odrasle mačke s tuno in krompirjem je popolna polnovredna prehrana brez žit za odrasle mačke, stare od 1 do 6 let. Zagotavlja natančno prehransko ravnovesje energije, beljakovin, vitaminov in mineralov.

Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT No Grain suha hrana za mačke (za odrasle mačke, stare od 1 do 6 let) s slastno tuno in krompirjem je polnovredna hrana, ki je na voljo izključno pri vašem veterinarju. S klinično preizkušenimi ključnimi prednostmi za vašo mačko, vključno z visokokakovostnimi sestavinami za zdravo prebavo in nepogrešljivim tavrinom za zdravje srca. Hrana z odličnim okusom, za boljši danes in še več jutrišnjih dni.

FLAVOR

s tuno in krompirjem

LIFESTAGE

Odrasli

Hill's

VETERINARIAN
RECOMMENDED

Satisfaction guarantee

*100% Guarantee for quality, consistency and taste, or your money back.
*100% Garantie en termes de qualité, consistance et goût ou êtes remboursé.
*Garanzia al 100% per qualità, consistenza e gusto, o rimborsati.
*100% Garantie für Qualität, Konsistenz und Geschmack oder Sie erhalten Ihr Geld zurück.

Hill's VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT NO GRAIN suha hrana za odrasle mačke s tuno in krompirjem, ki je na voljo izključno pri vašem veterinarju, je popolna in uravnotežena polnovredna prehrana, zasnovana brez žit za vašo odraslo mačko, staro od 1 do 6 let. Znanstveno zasnovana, da podpira zdravje srca, ledvic in mehurja, ter izdelana z visokokakovostnimi in okusnimi sestavinami, ki so nežne do želodca vaše mačke ter podpirajo prebavo in dobro počutje. Brez umetnih konzervansov. Brez sintetičnih barvil. Brez umetnih arom. Za boljši danes in še več jutrišnjih dni.

How it helps:

KAKO POMAGA:

Zdravje srca: podpira zdravo srce, ledvice in mehur z dodanim tavrinom in uravnoteženimi minerali.

Zdravje prebavil: podpira zdravo prebavo z visokokakovostnimi in enostavno prebavljivimi sestavinami, ki so nežne do želodca.

Zdravje kože in dlake: spodbuja zdravo kožo in dlako za mehko ljubkovanje, z negovalnimi omega-6 in vitaminom E.

Podpora mišicam: podpira zdravje mišic za več igranja z okusno visokokakovostno tuno kot virom beljakovin

Podpora imunskemu sistemu: pomaga podpirati njihov imunski sistem z močnimi in klinično preizkušenimi antioksidanti (vitamina C in E).

Additional info:

Pri podjetju Hill's smo preučevali biologijo hišnih ljubljenčkov, da bi razumeli, kako hrana vpliva na njihovo zdravje.

Hill’s VET ESSENTIALS polnovredna hrana je edinstveno formulirana tako, da aktivno podpira zdravo prihodnost vašega ljubljenčka, in je na voljo izključno pri vašem veterinarju. Visokokakovostna prehrana skupaj z redno telesno aktivnostjo in veterinarskimi pregledi povečuje potencial vašega hišnega ljubljenčka za srečnejšo in bolj zdravo prihodnost.

Izdelano v Evropi z globalnimi sestavinami, ki jim lahko zaupate.

Brez umetnih konzervansov. Brez sintetičnih barvil. Brez umetnih arom.

Hrano za hišne ljubljenčke izdelujemo iz najbolj kakovostnih sestavin. Te sestavine morajo izpolnjevati naše stroge zahteve glede čistosti in vsebnosti hranil.

Lahko spremenite življenja hišnih ljubljenčkov v zavetiščih. Ponosni smo, da smo 12 milijonom hišnih ljubljenčkov v zavetiščih po vsem svetu pomagali najti njihov stalni dom, število pa še narašča. Več preberite na spletnem mestu www.hillspet.co.uk/shelter-program.

100-odstotno zajamčeno zadovoljstvo. Prepričani smo, da bo vaš hišni ljubljenček užival v hrani Hill’s VET ESSENTIALS. Prepričani smo do te mere, da nudimo jamstvo za 100-odstotno vračilo denarja.*

Hills VET ESSENTIALS polnovredna prehrana je na voljo v različni suhi in mokri hrani za edinstvene potrebe vaših mačk s številnimi odličnimi okusi, ki jih bo vaša mačka oboževala.

Priporočljivo za:

Odrasle mačke, stare od 1 do 6 let, posebej zasnovano brez žit. Prav tako primerno za mačke, ki potrebujejo manj kalorij (npr. mačke, ki so manj aktivne, kastrirane/sterilizirane ali drugače nagnjene k pridobivanju odvečne teže).

Ni priporočljivo za:

Mačji mladiči, mlajši od enega leta

Breje mačke ali mačke v laktaciji. Med brejostjo in laktacijo je treba mačkam hrano nadomestiti s formulo VET ESSENTIALS MULTI-BENEFIT Kitten za mačje mladiče

Formulated to help

reduce the risk of struvite & calcium oxalate crystals

Made in the USA
with global ingredients you can trust

Proud to have helped
13 million shelter pets
find a forever home & counting

 

SESTAVA: Suh krompir (16 %), krompirjev škrob, piščančja in puranja moka, beljakovine graha, živalske maščobe, suh rumeni grah, suh grah, tunina moka (4 %), zelenjavno olje, snovi za uravnavanje prebave, ribje olje, sušeni pesni rezanci, laneno seme, minerali, suho korenje, posušena paradižnikova mezga, sušena pulpa agrumov, špinača v prahu.

 

ANALITSKA SESTAVA: beljakovine 28,8 %, vsebnost maščob 19,2 %, surove vlaknine 1,9 %, surovi pepel 5,5 %, omega-6 maščobne kisline 3,5 %, kalcij 0,76 %, fosfor 0,74 %, natrij 0,49 %, kalij 0,63 %, magnezij 0,08 %; na kg: vitamin A 7.270 IU, vitamin D3 627 IU, vitamin E 850 mg, vitamin C 140mg, tavrin 2.162 mg, beta karoten 1,8 mg

 

DODATKI NA KG: Prehranski dodatki: 3b103 (železo) 30,2 mg, 3b202 (jod) 1,3 mg, 3b405 (baker) 3,5 mg, 3b502 (mangan) 3,1 mg, 3b603 (cink) 46,8 mg, z naravnim antioksidantom

Odrasli vzdrževanje teže

Teža mačke - kg Dnevna količina (v gramih)- Odrasli vzdrževanje teže Dnevna količina (v gramih)- Sterilizirana/kastrirana mačka, starejša od 1 leta
2 35 30
3 45 45
4 60 60
5 70 65
6 80 75
7 90 80
7+ 12 na kg 11 na kg

UPORABNI NASVETI

Za ohranitev optimalne teže po potrebi prilagodite količino hranjenja. Če niste prepričani, se obrnite na veterinarja.

Ali ste šele začeli uporabljati to hrano? 7 dni mešajte vedno večje obroke nove hrane in vedno manjšo količino stare hrane.

Poskrbite, da ima hišni ljubljenček vedno na voljo dovolj sveže vode!

Prehranske potrebe vašega hišnega ljubljenčka se bodo morda z leti spremenile. Ob vsakem pregledu hišnega ljubljenčka se posvetujte z veterinarjem.

Hranite embalažo zunaj dosega hišnih ljubljenčkov in otrok, da preprečite zadušitev.

OLD FOOD

NEW FOOD

Days 1-2

Days 3-4

Days 5-6

Day 7

Days 1-2

Days 3-4

Days 5-6

Day 7

Days 1-2

Days 3-4

Days 5-6

Day 7

Hranilo Kot hranjeno2
%
Protein 28.8 %
Fat 19.2 %
Carbohydrate / NFE 39.2 %
Crude Fiber 1.9 %
Calcium 0.76 %
Phosphorus 0.74 %
Potassium 0.63 %
Sodium 0.49 %
Magnesium 0.079 %
Taurine 0.22 %
Vitamin C 142 ppm
Vitamin E 854 IU/kg
Total Omega-3 FA 1.01 %
Total Omega-6 FA 3.46 %
Carnitine 10.7 ppm

References

1Prikazane analitske vrednosti se lahko nekoliko razlikujejo od vrednosti, prikazanih na embalaži. Obe vrednosti ustrezata specifikacijam izdelka..

VetEssentials

Preventative nutrition with 5 essential health benefits for your healthy pet.

Find Out More