Alt Text
Alt Text

Roll over image to zoom in

Hill's PRESCRIPTION DIET Hrana za mačke Hill's PRESCRIPTION DIET Metabolic s piščancem

605940

605941

AVAILABLE SIZES
1.5kg, 3kg

AVAILABLE SIZES
1.5kg, 3kg

Hrana za mačke Hill's PRESCRIPTION DIET Metabolic s piščancem je popolna dietna hrana za hišne ljubljenčke za zmanjšanje prekomerne telesne teže in ohranjanje zdrave teže pri odraslih mačkah. Ta hrana vsebuje nizko kaloričnost.

Klinično preizkušena prehrana, za pomoč mačkam pri zmanjšanju telese teže

NEED
/PREFERENCE

Obvladovanje teže

FLAVOR

s piščancem

LIFESTAGE

Adult, Senior

Hill's

VETERINARIAN
RECOMMENDED

Satisfaction guarantee

*100% Guarantee for quality, consistency and taste, or your money back.
*100% Garantie en termes de qualité, consistance et goût ou êtes remboursé.
*Garanzia al 100% per qualità, consistenza e gusto, o rimborsati.
*100% Garantie für Qualität, Konsistenz und Geschmack oder Sie erhalten Ihr Geld zurück.

780745479

Tudi majhna dodatna teža lahko vpliva na kakovost življenja hišnega ljubljenčka in njegovo razmerje z družino, kajti ta dodatna teža lahko skrajša čas igranja, vpliva na gibljivost in ima vpliv na splošno dolgoročno zdravje vaše mačke. Vzdrževanje idealne teže lahko pomaga vplivati na pričakovano življenjsko dobo z zmanjšanjem tveganja za pogoje, povezane s težo.


nutricionisti in veterinarji Hill's so razvili klinično prehrano s posebno formulo Prescription Diet Metabolic, ki pomaga mačkami pri hujšanju in ohranjanju izgubljene teže. Deluje naravno z edinstveno porabo energije vaše mačke za enostavno in učinkovito hujšanje. Ta hrana spodbuja mačjo naravno sposobnost kurjenja maščob in zagotavlja energijo za aktivno igro. Njena edinstvena mešanica vlaken pomaga, da se mačke počutijo site in zadovoljne. Dejansko je 88 % hišnih ljubljenčkov v 2 mesecih shujšalo doma, ko so se hranili s hrano Metabolic. * Ta suha hrana s piščancem ima okus, ki se mu ni mogoče upreti in ga imajo mačke rade.


* Podatki iz arhiva, Hill’s Pet Nutrition, Inc.

How it works:

  • Deluje naravno z edinstveno porabo energije vaše mačke za enostavno in učinkovito hujšanje
  • Podpira naravno zmožnost mačk, da zgorevajo maščobe
  • Edinstvena mešanica vlaken pomaga, da se mačke počutijo site in zadovoljne

How it helps:

  • 88 % hišnih ljubljenčkov je izgubilo težo doma
  • Pomaga pri ohranjanju izgubljene teže in zagotavlja energijo za aktivno igranje
  • Lahkotno hujšanje: mačke hujšajo brez prevelikega zmanjšanja velikosti obrokov
  • S+OXSHIELD: po formuli za spodbujanje okolja sečil, ki zmanjšuje tveganje za razvoj struvitnih in kalcijevih oksalatnih kristalov

Additional info:

Suha dietna hrana za hišne ljubljenčke

Hill's Prescription Diet Metabolic zagotavlja vsa hranila, ki jih mačke potrebujejo za hujšanje in ohranjanje teže. Deluje naravno z edinstveno porabo energije vaše mačke za enostavno in učinkovito hujšanj, lahko uporablja dolgoročno. Za podrobnejše informacije, kako lahko naša hrana Prescription Diet pomaga vaši mački uživati v srečnem in aktivnem življenju se posvetujte s svojim veterinarjem. Formula suhe hrane, hrane v pločevinkah in vrečkah lahko mešate ali dajete istočasno.

Tudi majhna dodatna teža lahko vpliva na kakovost življenja hišnega ljubljenčka in njegovo razmerje z družino, kajti ta dodatna teža lahko skrajša čas igranja, vpliva na gibljivost in ima vpliv na splošno dolgoročno zdravje vaše mačke. Vzdrževanje idealne teže lahko pomaga vplivati na pričakovano življenjsko dobo z zmanjšanjem tveganja za pogoje, povezane s težo.


nutricionisti in veterinarji Hill's so razvili klinično prehrano s posebno formulo Prescription Diet Metabolic, ki pomaga mačkami pri hujšanju in ohranjanju izgubljene teže. Deluje naravno z edinstveno porabo energije vaše mačke za enostavno in učinkovito hujšanje. Ta hrana spodbuja mačjo naravno sposobnost zgorevanja maščob in zagotavlja energijo za aktivno igro. Njena edinstvena mešanica vlaken pomaga, da se mačke počutijo site in zadovoljne. Dejansko je 88 % hišnih ljubljenčkov v 2 mesecih shujšalo doma, ko so se hranili s hrano Metabolic. * Ta suha hrana s piščancem ima okus, ki se mu ni mogoče upreti in ga imajo mačke rade.


* Podatki iz arhiva, Hill’s Pet Nutrition, Inc.

Priporočljivo za:

Izguba in vzdrževanje teže

Ni priporočljivo za:

Suha dietna hrana za hišne ljubljenčke

Hill's Prescription Diet Metabolic zagotavlja vsa hranila, ki jih mačke potrebujejo za hujšanje in ohranjanje teže. Deluje naravno z edinstveno porabo energije vaše mačke za enostavno in učinkovito hujšanje in se lahko uporablja dolgoročno. Za podrobnejše informacije, kako lahko naša hrana Prescription Diet pomaga vaši mački uživati v srečnem in aktivnem življenju se posvetujte s svojim veterinarjem. Formule suhe hrane, hrane v pločevinkah in vrečkah lahko mešate ali dajete istočasno.

Klinično preizkušena hrana zmanjša telesno težo za 11 % v 2 mesecih. 1

Prehrana Metabolic je klinično preizkušena da deluje za vsak edinstven presnovni odziv pri mačkah tako, da aktivira naravno zmožnost telesa za zgorevanje odvečnih telesnih maščob in vpliva na izrabo kalorij. 1,2

V interni študiji hranjenja je 88 % hišnih ljubljenčkov izgubilo težo v 2 mesecih. 3

V obdobju hujšanja ohranja učinkovito in varno raven, ki znaša 1–2 % izgube telesne teže na teden. 1


1. Floerchinger AM, Jackson MI, Jewell DE et al. Effect of feeding a weight loss food beyond a caloric restriction period on body composition and resistance to weight gain in cats. J Am Vet Med Assoc 2015;247:365–374.

2. Christmann U, Becvarova I, Werre S, Meyer H. Effectiveness of a new dietetic weight management food to achieve weight loss in client-owned obese cats. J Feline Med Surg 2016;18(12):947-953.

3. Towell T, Forrester SD, Cross S et al. Evaluation of a weight management food designed to increase basal metabolism in a home setting. Intern J Appl Res Vet Med 2015;13(1):14-22.


- Za predebele bolnike, vključno s tistimi, ki imajo diabetes: hrana za mačke Prescription Diet m/d, hrana za mačke Prescription Diet c/d Multicare+Metabolic, hrana za mačke Prescription Diet c/d Multicare Stress+Metabolic, hrana za mačke Prescription Diet r/d,

- Za bolnike, pri katerih je potrebna hrana za ohranjanje teže (mačke, nagnjene k debelosti ali po hujšanju) oz. za bolnike z diabetesom in normalno težo oz. z nekoliko preveliko težo: hrana za mačke Prescription Diet m/d, hrana za mačke Prescription Diet w/d, hrana za mačke Prescription Diet c/d Multicare+Metabolic, hrana za mačke Prescription Diet c/d Multicare Stress+Metabolic

- za bolnike, ki morajo shujšati ali jo vzdrževati ob hkratni bolezni mačjih bolezni spodnjih sečil (feline lower urinary tract = FLUTD): hrana za mačke Prescription Diet c/d Multicare Stress+Metabolic, hrana za mačke Prescription Diet c/d Multicare+MetabolicFormulated to help

reduce the risk of struvite & calcium oxalate crystals

Made in the USA
with global ingredients you can trust

Proud to have helped
13 million shelter pets
find a forever home & counting

 

SESTAVA: meso in živalski stranski proizvodi (piščanec 16 %), izvlečki rastlinskih beljakovin, žita stranski izdelki rastlinskega izvora, zelenjava, olja in maščobe, semena, minerali.

 

ANALITSKE SESTAVINE: beljakovine 38,2 %, vsebnost maščob 12,8 %, surove vlaknine 9,3 %, surovi pepel 5,9 %, kalcij 0,93 %, fosfor 0,72 %, natrij 0,32 %, kalij 0,71 %, magnezij 0,09 %; na kg: vitamin A 9,745IU, vitamin D3 745IU, vitamin E 810 mg, vitamin C 122 mg, beta-karoten 1,5 mg.

 

DODATKI NA KG: Prehranski dodatki: 3b103 (železo) 65,9 mg, 3b202 (jod) 1,6 mg, 3b405 (baker) 6,5 mg, 3b502 (mangan) 126 mg, 3b603 (cink) 136 mg, 3b801 (selen) 0,2 mg, z naravnim antioksidantom. Presnovna energija: 3451 kcal/kg.

ZA HUJŠANJE

ZA HUJŠANJE
Idealna telesna teža kg Suha hrana gramov
2 25
3 35
4 45
5 55
6 65
7 + 10 per kg

Za ohranjanje teže

ZA OHRANJANJE TEŽE
Idealna telesna teža kg Suha hrana gramov
2 40
3 55
4 70
5 80
6 95
7 + 15 per kg

VODIČ ZA HRANJENJE — MEŠANO, ZA HUJŠANJE

VODIČ ZA HRANJENJE — MEŠANO, ZA HUJŠANJE
Idealna telesna teža kg Vrečkice 85g Suha hrana gramov
2 1 + 10
3 1 + 20
4 1 + 30
5 1 + 35
6 1 + 45
7 + 1 + 8 per kg

VODIČ ZA HRANJENJE — MEŠANO, ZA OHRANJANJE TEŽE

VODIČ ZA HRANJENJE — MEŠANO, ZA OHRANJANJE TEŽE
Idealna telesna teža kg Vrečkice 85g Suha hrana gramov
2 1 + 25
3 1 + 40
4 1 + 50
5 1 + 65
6 2 + 75
7 + 1 + 13 per kg

Za specifična navodila o hranjenju hišnega ljubljenčka vprašajte svojega veterinarja. To je le vodič. Grami so najbolj natančna oblika mere.

Če uporabljate merilno čašico Hill's, poglejte podrobnosti na spletni strani cup.hillspet.com.

Za najboljše rezultate:

– v 7 dneh ali več postopno preidite na to novo hrano;

– ekskluzivno hranite s priporočeno suho in mokro hrano Prescription Diet;

– ves čas mora biti na voljo dovolj sveže vode;

– omogočite svojemu veterinarju, da nadzira stanje vašega hišnega ljubljenčka.

– da bi preprečili zadušitev shranite embalažo izven dosega hišnih ljubljenčkov in otrok.


OLD FOOD

NEW FOOD

Days 1-2

Days 3-4

Days 5-6

Day 7

Days 1-2

Days 3-4

Days 5-6

Day 7

Days 1-2

Days 3-4

Days 5-6

Day 7

3476 kcal/kg (348 kcal/100g)

Hranilo Suha tvar1
%
Protein 40 %
Fat 13.4 %
Carbohydrate / NFE 30.6 %
Crude Fiber 9.8 %
Calcium 0.97 %
Phosphorus 0.76 %
Potassium 0.74 %
Sodium 0.34 %
Magnesium 0.093 %
Taurine 0.25 %
Vitamin C 141 ppm
Vitamin E 1240 IU/kg
Total Omega-3 FA 1.34 %
Total Omega-6 FA 2.53 %
Carnitine 620.1 ppm

References

1Prikazane analitske vrednosti se lahko nekoliko razlikujejo od vrednosti, prikazanih na embalaži. Obe vrednosti ustrezata specifikacijam izdelka..

Prescription Diet

Groundbreaking nutrition that can save the lives of sick pets and comfort the people who care for them.

Find Out More